Információk és szolgáltatások utasaink számára

Engedjék meg, hogy megosszunk Önökkel néhány fontos információt, hogy utazásuk velünk minél kényelmesebb és élvezetesebb lehessen! Az utazásról:

- 6-os úton megyünk Szekszárdig, az út hátralevő részét az autópályán haladva tesszük meg. Pakson tartunk egy 10 perces pihenőt, ahol van lehetősége kávézni, enni, dohányozni stb...
- Budapestről visszafelé ugyanezen feltételekkel utazunk;
- az utazásról minden utasunknak nyugtát, kérésre Készpénzes számlát állítunk ki. Számla igényét elég az autóban jelezni a sofőrnél!

- az érkezési idő tájékoztató jellegű, a forgalom függvényében változhat. Vis major események (útépítés, útlezárás, baleset, tőlünk független esetek) következtében előforduló késésért felelősséget nem vállalunk;

Amíg nem biztos az utazási szándékában, kérjük ne foglaljon, mert más utas elől veszi el a lehetőséget. Ha későn törli a foglalását és nem lesz Ön helyett más utas, akkor köteles megtéríteni az út árát. A foglalásával mindezt tudomásul veszi és elfogadja.
A teljesített és kifizetett szolgáltatás során, amennyiben kétséget kizáróan bizonyítható, hogy saját hibánkból merült fel kár, a viteldíj erejéig kártérítési felelősséget vállalunk.
A személyszállítási szolgáltatás a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe. A megrendelő az utazási feltételeinket az utazásra való telefonos vagy internetes jelentkezésekor elfogadja.
Ha bármi problémája adódik az utazás során, akkor kérjük jelezze a sofőrnek vagy hívjon bennünket a megadott központi számok egyikén.

Örülünk ha minket választ, és reméljük kellemes utazásban lesz része!

Köszönjük!